Träporten med arbetskamraterna

Hejsan!!! torsdan

Jag for till torpsro kök vi skulle fylla i frågeformuler de tog ett tag de var över 100 frågor.
Sen for vi alla  ifrån jobbet och åt mat på träporten. Jag och tre andra tog file dom andra 4 tog lax de var jättegott. Så passade vi på och avtacka en arbetskamrat som ska sluta på jobbet
 som går på pension, hon fick  blommor och vas en mjuk pläd. De var riktigt roligt att träffa allahop. På ett halvår är de 2 st som har gått pension lite tråkit.
De var första gången jag var borta ifrån Camia i några timmar men de har ju gått bra för dom, hon har ju mat och blöjer och en pappa som älskar att sköta om henne så de blev pappa och dotter tid.                                        
tjao


Camias första lätta förkylning.

Hejsan

Marco har hostat och snorat över en vecka,jag och Camia åkt dit vi också.
så i förgår sov hon hela natten, på morgonen och på dan sov hon mycket, på förmiddan la vi hon på soffan med en filt, hon tvärvakna och spydde så blev hon rädd och ledsen men efter de blev hon bättre på kvällen fick hon bada en liten stund sen sov hon hela natten igen, så nu går de till de bättre hon känner sig piggare.De är inte lätt att vara liten ibland.

Tack micka för överraskningen de blev bra tycker jag.

Nästa gång vi ses får Micka visa mig med kort mm.

tjao



Header

Hej! Mikaela som bloggar nu. Har gjort en ny header till Karin, fast hon vet ingenting;) den blev ganska liten men ska fixa med den senare när jag har mer tid. Jo juste Karin undrade hur man lägger in en bild samtidigt som man har text i inlägget. 


Efter när du har skrivigt texten så lägger du till en bild(er) genom att trycka på en liten bild som föreställer ett träd,sen trycker du på "ladda upp bild" i högra hörnet. Sen är det bara att välja den bild du vill ha.

Jag är jätte dålig på att förklara saker!:P.

kort i tidningen

hejsan
För några veckor sen var vi hoss fam anna i ånge de är tradion  varje torsdag, senaste 2 torsdagar  har inte blivit av de är ju synd.
Vi bestämde med emma w att träffas hos anna att knäppa kort till tidningen.
så vi for hem till emma så hon knäppte lite kort på oss, så milo och camia försökte hon och knäppa kort i lag men de gick sådär.
så här blev kortern.
micka du måste hjälpa mig och visa hur man gör lägga upp kort , korten och och skriva på samma inlägg
visst blev de bra,

tjao


kusiner


tidningen


blogg

hejsan
haft en annan blogg som heter zolen men den har jag tappat lösen ordet på och  var en kompis som hjälpte mig att göra zolen men jag kommer inte in på den synd.
de är ju några som har frågat om att jag ska börja skriva igen,så min svägerska hjälpte mig att göra en ny tack så mycket så nu kan jag åter ta att skriva igen.
tjao

Första inlägget

Hej det här blir mitt första inlägg här på bloggen,Har haft blogg förut men har gjort en ny. Jag skriver när jag får mer tid. kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0